Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(DOWNLOAD) "Havannan myrsky" by Clive Cussler, Dirk Cussler & Anna Kangasmaa * eBook PDF Kindle ePub Free

Havannan myrsky

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Havannan myrsky
  • Author : Clive Cussler, Dirk Cussler & Anna Kangasmaa
  • Release Date : January 05, 2015
  • Genre: Mysteries & Thrillers,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 1168 KB

Description

Dirk Pitt -meriseikkailujen paluu!

HuimapÀinen seikkailu Kuubassa Castrojen valtakauden muretessa.

MyrkkypÀÀstöjÀ KaribianmerellÀ tutkiessaan Dirk Pitt kiitÀÀ tÀpÀrÀstÀ vaaratilanteesta toiseen. Kuubassa taas Castrojen hallintokauden pÀÀttymistÀ enteilevÀt valtataistelut kÀynnistyvÀt. Samaan aikaan Pittin tutkijalapset jÀljittÀvÀt mystistÀ asteekkikiveÀ, joka auttaisi löytÀmÀÀn huikean asteekkiaarteen. Kolmikko joutuu Kuubassa kenties kiperimpiin juonenkÀÀnteisiin kuin vielÀ koskaan.

Clive Cusslerin (s. 1931) menestysteoksilla on yli 140 miljoonaa lukijaa yli 100 maassa ja niitÀ on kÀÀnnetty jo ainakin 40 kielelle. Cussler yhdistÀÀ jÀnnitysromaaneissaan reipasta seikkailua huipputeknologiaan.
Dirk Pitt -seikkailuromaaneja on ilmestynyt jo 1970-luvulta lÀhtien 22 kirjaa. ErittÀin suosittuja seikkailusarjoja ovat myös Cusslerin (usein kirjailijaparin kanssa yhdessÀ kirjoittamat): The NUMA Files -seikkailuromaanit, The Oregon Files -seikkailuromaanit ja herrasmiesetsivÀ Isaac Bell -sarja.

Coloradon vuoristoseuduilla ja Arizonan erÀmaissa viihtyvÀ Clive Cussler on myös tunnettu vanhojen autojen kerÀilijÀ, jonka kokoelmissa on satakunta 1950-luvun autoharvinaisuutta.


Free Books Download "Havannan myrsky" PDF ePub Kindle